Contacts     EN     LT 

 

"Kvaliteten på boligen er kvaliteten på livet"

 

Miljøvennlighet, skjønnhet og bekvemmelighet av en bolig, kvalitet av malerialer som er brukt i bygging og finish, praktiske og varige dekkinger. Alt dette setter sammen kvaliteten på Deres bolig som har en rett innflytelse på det mest viktigste – kvaliteten på livet..

 

Vi er selskapet N som tar ansvar for kvaliteten på Deres bolig.

Derved bryr vi oss om Dere, Deres familie og kvaliteten på Deres liv.


Kompetanse og profesjonalitet i feltet av intern finish av huset lar oss å utføre arbeider av enhver vanskelighet i samsvar med designplanen eller uten den. Vi finner forståelse og kommer på bølgelengde med hver kunde og realiserer dens ideer på en maksimalt presis måte.

 
  

Gipspuss

Miljøvennlige og praktiske materialer som later både til å gjøre enkle glatte vegger og sette ut i livet alle fantasier av designeren. Arbeidsprisen er avhengig av omfanget og vanskeligheten av monteringen.
Videre...

 

Vegger
Den mest populær og enklest typen av sonering av et rom i moderne leiligheter og huser. Prisen på arbeid og utgiftsmaterialer er liten. Farten av montering er høy.

 
       
 

Buer
En rimelig måte å individualisere interiøret på. Buer sikrer sonering av passasjerom og la en følelse av vidden. Vi vil sikre nøyaktigheten og ordentligheten av monteringen i henhold til Deres ideer eller designers prosjekt.

 
       
 

Veggkledning
Vegger er kledd med gipspuss for utjevning av vanskelige flater, beskytning mot kulde og lydisolasjon. Kledning med gipspuss gjør det mulig å gjemme alle kommunikasjoner inni vegger. Vi kan kle vegger med fugtighetsbestandig gipspuss beskyttet mot brenn i spesielle rom.

 
 

Takkonstruksjoner
En annen måte å individualisere boareal på. Designløsninger på dette området forandrer oss til og med. To og tre nivåets hengekonstruksjoner på taket, forskjellige nisjer for opplysning og LED-bånd - vi implementerer et prosjekt av all kompleksitet. Hvis Dere ikke har et designprosjekt, men ønsker å gjøre taket unikt, vil vi skape sammen og Dere vil få det beste resultatet.

       
 

Nisjer, hyller, kaminportaler
Gipspuss er et unikt materiale som brukes til å skape nesten alle flater – reoler, hyller, nisjer for bilder, kaminportaler, møbler og garderober. Vanskelighet av konstruksjoner blir forårsaket av Deres fantasi og budsjett.

 
       

Fliser
En utmerket dekorativ løsning for individualisering av interiør. Fliser er en av de mest holdbare bekledning med hensyn til monteringsteknikker. Vi legger fliser både med demontering av den gamle kledningen og i nye rom fra begynnelsen. Et viktig punkt er å velge fliser riktig for forskjellige applikasjoner. Materialet og graden av slitestyrke er avgjørende. Videre...

Baderom og toalett
Motstanden mot høy luftfuktighet og husholdningskjemikalier er det viktigste når Dere velger gulv- og veggfliser. Monteringsteknologien tar også hensyn til behovet for å stoppe tilgangen av fuktighet til bæreveggene. Det er viktig å iakta teknologien fra den foreløpige utjevningen av veggene til slutten av tørking opp av sømmer.

Kjøkkener
Når Dere velger fliser for kjøkken er det viktig å rette seg etter estetisk hensyn. Når det gjelder gulvfliser må man huske på at de alltid blir utsatt for dråper av redskaper og husholdningsapparater, spilling av ulike væsker. For ikke å vanskeliggjøre livet Deres med komplisert rengjøring, anbefaler vi ikke å velge strukturerte eller porøse flis.

Entreer og korridorer
Høy fremkommelighet er hovedkarakteristikken, som må tas i betraktning når Dere velger fliser for å kle gulvet i entreene og korridorene. Gulvkledning i disse soner skal være av en spesiell høy kvalitet. Dermed må flisen ha den høyeste klassen slitestyrke.

Gård og landområde nær hus

Å legge fliser i friluft stiller store krav til teknologien for legging. Temperaturregimet, nedbør og økt luftfuktighet kan på alvor påvirke murings levetid. Bare ved å følge teknologien kan man være sikker på at kvalitetsresultatet vil forbli i mange år.

Finisher
Finisher av rom innrømmer et stort antall av operasjoner som gir Deres bolig et fullendt og utmerket utseende. Kvaliteten på ferdigbehandling avhenger av profesjonalitet og kompetanse av spesialister, oppmerksomhet til detaljer, dyp kunnskap og erfaring i alle aspekter. Videre...

       
 

Pussing
Grove finisher av vegger, tak og sider fungerer som basis for etterfølgende arbeid. Fallhøyder og ujevnheter av overflater, spesielt i nye boliger, kan være flere centimeter. Og her er det ekstremt viktig å velge mellom gipskledning eller pussing. Pussing er en vanskelig og arbeidskrevende prosess. Men som regel sluker pussing mindre plass enn gips, noe som kan være kritisk i små rom.

 
       
 

Kitting
Det er nødvendig å kitte i tilfelle når det kreves å forberede en overflate for videre finisharbeid. Ved hjelp av kitting kan man tette igjen små (opp til 10 mm) sprekker og splinter av kitt, gjøre vegger og tak helt jevne.

 
       
 

Maling av vegger og tak
En av de mest populære typene av finisher. Takket være bruken av vanndispersjonsmalinger anses den som den mest praktisk, miljøvennlig og økonomisk. Arbeidets fart er høyt.

 
       
 

Tapetsering
En gammel anerkjent klassiker. På markedet er det et stort utvalg av tapeter laget av ulike materialer. Papir, ikke-vevet stoff, vinyl, glassbakgrunnsbilder, veggmural. Det er både tapeter med tegning og for maleri. Montering av tapeter krever dyktighet og forberedelse, og resultatet er høyt avhengig av mesterskapet til de utøvende.

 
       
 

Maling og farging av tapeter
Eksistensen av taper på markedet for maleri gjør at du kan lett fornye interiøret. Du trenger bare å velge en annen farge og våre mestere vil virkeliggjøre Deres designfantasier.

 
       
 

Maling av gulv
Den mest populære typen av gulvfinisher hos eiere av private tregulv. Økologisk og veldig praktisk.

 
       

Gulv

Tradisjonelt og moderne gulvbelegg gjør Deres hjem varmt, koselig og miljøvennlig. Valget av gulvbelegg er flott, hvert materiale har sine egne egenskaper og fordeler for forskjellige rom i Deres hjem. Nøyaktig planlegging og kompetent montering vil gjøre daglig tur på gulvet så behagelig og rolig som mulig. Videre...

Laminat
It is a practical material consisting of several layers – fibreboard, protection against humidity, decorative paper with a picture and resin protecting the surface from mechanical effects. It has a moderate value, excellent practical characteristics, is mounted on any flat surface, and does not require the laying of floor beams.

Tregulv
Et tradisjonelt, holdbart, hypoallergen og miljøvennlig dekke. Monteringsteknologien er arbeidsintensiv. Først legges det lagene, deretter basedekket, beskyttende isolasjonsdekket og finishdekket på treet. Ved kompetent montering er gulvet monolitisk og varmt, det smuldrer og knar ikke. Tregulv kan være laget av tre av ulike arter opp til de mest eksotiske.

Korkgulv
Et annet godt miljøvennlig materiale til gulvet. I motsetning til treet er korkgulvet fuktbestandig, insekter- og flammefast. I tillegg er det bestandig mot kjemiske reagenser, har høy lydisolasjon og er veldig hyggelig i kontakt med huden. Alt dette gjør det til en av de mest etterspurte dekkene i boligkvarter og spesielt barnas ro.

 

 

 

 

UP TO THE TOP